Hela helgen har gått.. bara sådär;


TJOFF!

Här sitter jag i min lilla lägenhet på Södergatan alldeles själv i sällskap av min nya kompis - datorn! Äntligen lite musik och.... lite socialisation aka Facebook. Haha. Det är så himla mysigt att krypa ner i soffan med en kopp te och lilla datorn. Låter nördigt men jag har drömt om det faktiskt.

Hela lördagen stod jag i bistron på IKEA och sålde korvar för 2,50 kr styck.(Simon i himmelriket?!) Helt sjukt pris! Men roligt var det att se allas miner när de skulle betala 15 kr för 5 korvar och en dricka. Det är vad jag kallar valuta för pengarna det! ;)

Mamsen och pappsen har varit på besök i helgen också. Mest för att hjälpa mig flytta egentligen, men eftersom jag redan gjort det mesta alldeles själv var det trevligare att passa på att umgås litegrann. Vi åt mammas JÄTTEGODA lasagne och spelade rappakalja hela kvällen. Sen hyrde vi film och kröp ner alla tre i sängen framför Tvn med en JÄTTESTOR godispåse. Mysigt.

Idag har jag mest umgåtts med min kära far. Älskar verkligen honom. Han är inte riktigt som alla andra pappor. Vi gick på en promenad runt på Tågaborg och jag kan inte ens räkna med mina fingarar och tår hur många gånger han sa "Här var det fint, här skulle man kunna bo". Betyder det att han kanske funderar på att flytta? Jag tror det. Det skulle göra mig glad faktiskt. Saknar närheten hem trots att det endast är 2 timmar bort. Jag vill kunna gå hem till mamma och pappa en torsdagskväll och äta middag eller bara ta en fika med mamma på stan. Jag saknar min familj faktiskt. Mer än vad jag har förstått själv. Är så lycklig att jag har en underbar pojkvän 10 minuter bort och helt fantastiska vänner alldeles runt hörnet. Det gör livet så lätt.

Nu ska jag säga godnatt innan inlägget blir för långt. Det jag egentligen ville säga är att tiden går fort när man har roligt!



Här ska det egentligen vara bilder men jag har ingen fungerande kamera så det kommer förhoppningsvis med tiden...... :)


Kommentarer
Postat av: Sanda

Alltid bäst med familjen <3 :)

2010-08-29 @ 22:52:39
URL: http://catchme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0