Jag tänker..

STORT, vitt och brett. Har alltid gjort det. Visionerna är stoooora. Men sedan kommer andra tankar i vägen. Kanske är det dax att stanna upp och bara SATSA?! Hur ska man annars kunna vinna? :)
Ibland får jag höra att jag svävar på molnen. Men det beror ju på att jag alltid siktar höööögt och gillar utsikten! ;)

Utsliten en Söndag

Jag känner mig faktiskt ganska sliten idag. Det har varit mycket den senaste tiden. Har jobbat 9 dagar i rad och har knappt hunnit med någonting annat. Men idag är jag ledig. Så välbehövt!
Har sovit sedan kl 23 igår kväll och vaknade för en halvtimme sedan. Helt underbart att ligga kvar i sängen och titta på tv och inte göra någonting. Idag är det 1:a advent och skyltsöndag i Helsingborg. Jag har alltid jobbat tidigare år på skyltsöndagen så idag ska jag äntligen få gå runt i kylan och få lite mysig julstämning. Snart ska jag klä på mig och gå en promenad och köpa lite fukost.. Inte okej när kylskåpet eeeeekar.
Ha en HÄRLIG söndag allihopa!

Ikväll ska vi baka pepparkakshus. Här är förra årets julklappar och pepparkakshus. :)

Förändring..

Är något jag söker heeeela tiden. Impulsiv är ett bra ord som förklarar mig ganska väl. Idag tog impulsen över. Jag kände för någon sorts förändring och kom på att jag ville göra något med mitt utseende. Jag har klippt LUGG! :) Jag har inte haft lugg sedan jag var en liten tio årig Alice med tjocka kinder och kort page och denna terribla bild av lugg har jag haft inom mig. Men så är det flera som har sagt att de tror att det skulle passa mig och BAM! så kom den över mig, den där känslan som jag får när jag vill göra något... NUNUNU! Jag gick ner en trappa och rakt in på Frisyrmakarna och sa "Hej jag vill klippa lugg. Helst idag". Sagt och gjort 13.30 rök det främre håret till ett kvävt litet "iiiiiih". Och infacto.. Jag blev ganska nöjd.


Du vill se hur det blev nu va? ;) Okej jag lägger upp some pictures!¨
Vad tycker du??

När det finns tid över..

Gillar jag att blogga lite ibland.. Vilket betyder att det inte blir så himla ofta. Men ca en gång i veckan eftersom jag brukar vara ledig onsdag eller torsdag. :) Så ja. Idag har jag tid att skriva lite grann!

I helgen var jag ledig. Jag passade på att ringa en sponsor (pappa) för att åka hem till Göteborg en sväng. Alltid lika trevligt! Hade en riktigt mysig helg med lite av det bästa; lunch på stan med saknade vänner, middag och charader med familjen, en myyyysig brunch på söndagen och bio som ett bra avslut. I miss you all ♥
My teacher and the Headmaster from Loxdale, Brighton! Tiden bara springer iväg.. 3 år sedan jag var där!!

Lunch med vännerna! ♥


Kärlek hemma på Gullringsvägen 21. Hela familjen samlad :)
Brunchbjudning á la Hagbergs
Cornelis Vreesvijk på bio - en bra och uppskattad Farsdags present!



Har haft en riktig mysdag idag. Började med en promenad exakt kl 7.00. Iskallt var det och jag halkade till och med mitt i vägbanan när jag skulle gå över vägen ( Jag vet, typiskt mig.. men jag kan inte hjälpa att jag är lite klantig) Sen åkte jag ut till jobbet för att få lite massage. Helt perfekt jobbförmån. Grym massör som verkligen gör mig medveten och stark!

Bra start på dagen detta!
Jag ringde Charlotte och bjöd henne på lunch hos mig för att få en anledning till att verkligen städa. När jag kom in i lägenheten insåg jag snabbt att något var fel.... Det luktade som om ett lik gömde sig i garderoben... Jo visst! Frysen hade varit helt öppen! Inte första ggn det händer. Men denna gång hade allt hunnit tinas/möglat och runnit ut över hela golvet.... STÄDNING it is!! Jag freakstädade i en timme och torkade och sprayade och moppade och dammsög tills jag var helt svettig. Lagom tills Charlotte ringde på dörren :). Tur att man är en flexibel problemlösare... haha! :) Aldrig roligt med sånna överraskningar..

I EXPLOOOODE!

Haha jag orkar inte med mig själv och mina tankar ibland. Mitt huvud exploderar! Jag förstår verkligen att det kan vara svårt att förstå sig på mig ibland... Jag förstår ju inte ens på mig själv!! Så mycket tankar och idéer och saker som jag ska göra hit och dit. Sortera, sortera, sortera. Det är inte enkelt att veta vad man vill. Ena stunden vill jag jobba och tjäna pengar så att jag kan resa och ha roligt, andra stunden är jag rationell och tänker "jag borde plugga något och bli framgångsrik". Men stora frågan är VAD VILL JAG? Måste man verkligen veta det?
Jag har alltid sagt "det löser sig" eller "det var inte meningen" när saker och ting inte riktigt går som planerat och jag måste faktiskt säga att jag har rätt i det! Vem kan egentligen planera sin framtid? Man vet ju aldrig vad som kommer att hända. Vem hade trott att jag skulle sitta här i lilla Helsingborg t ex? Not me. Men det är det som jag älskar med livet. Man måste faktiskt våga följa med och LEVA.



Denna söta tavla hänger på min vägg och påminner mig ofta om något jag kan glömma på vägen...

Ikväll ska jag på middag med EH-tjejerna. Alltid lika trevligt! ♥
Ha det toppen!

Ibland är livet lätt

Ibland är det svårt och orättvist...
För mig har det varit ganska lätt att leva den senaste tiden. För en vecka sedan kom min kära barndomskompis Millan hit och hälsade på. Det blir inte ofta vi ses nu när jag inte bor i Göteborg längre, men ibland är bättre än aldrig. Vi hade två mysiga dagar. Drack te och åt pepparkakor, var på second hand och fyndade, spelade Bingo, åt låååång frukost, var på Väla och åt köttbullar på IKEA, låg döda i min bäddsoffa, åt tacos och var på bio. Det är så härligt att träffa en person som man vet känner mig utan och innan. Vi tänker i princip likadant. Helan och halvan. T2:an. Det är vi det. ♥
Temys



Second Hand shopping


T2:an

Helgen swooooshade förbi i väldig fart. Jag jobbade hela helgen. Lördagen hade jag missat att vi stängde 18.00 så jag blev positivt överraskad när jag kom till jobbet. Finally some time for my baby! Vi åkte till Sofiero där de under helgen har varit "Ljusstämning". De hade lyst upp hela parken med marcshaller(stavas?!) och träden var upplysta.
Jättefint var det men som Simon sa "En dyr promenad, men en fin promenad". :)
Min finaste ♥
Myspys

Jag tänkte att jag skulle skriva lite till men jag varken orkar eller tror att ni orkar läsa mer så jag stoppar här.. haha!
En grej bara för er som är intresserade.... JAG KOMMER TILL GÖTEBORG I HELGEN! :D
Ha en bra dag allihopa ♥

Städa städa varje fredag....

och så varje gång man får besök!

Puh! Har städat i ca 2 timmar nu. diskat, dammat, dammsugit, fixat garderoberna, moppat golvet och rispat mattorna. Äntligen färdig! Förstår inte hur en hemmafru orkar med...?
Nu är det dessutom sol ute. Kanske hinner en sväng innan Millan kommer. :) Tjing!

Jag har lärt mig av en mästare i städning... eller hur SIMON? :D


"I'm going all the way up..

... I'm going straight for the top!"
Jag har tänkt mycket den senaste tiden på vad jag vill med mitt liv och vad jag drivs av. Det är så jäkla svårt att veta! Tror faktiskt aldrig att jag kommer veta vad jag vill. Men det behöver inte vara en nackdel för det... En sak vet jag däremot. Jag motiveras av utveckling och nya projekt och uppdrag. Idag har jag varit på en anställningsintervju internt på IKEA. Roligt faktiskt! Nu är det bara att hoppas på att jag gjort ett bra jobb.. :) Håll tummarna för mig!



RSS 2.0