Så var helgen redan slut!

Tiden går så fort när man har roligt! Vi har haft en alldeles fantastisk helg i Stockholm jag och ♥. Tanken var från början att vi skulle hälsa på Michaela och Pierre men tyvärr skulle inte dom vara i Stockholm just denna helgen så vi åkte helt utan planer, bara vi två. Simon hade bokat hotell vilket faktiskt var över min förväntan ett jättefint hotell alldeles intill Globen. Vi har strosat runt på stan, spenderat massor med pengar, badat bubbelpool, ätit MC Donalds' i sängen, druckit Hot Shots och åkt massor med tunnelbana. Bara vi två. Det behövde vi. Lite tid bara för varandra. Han gör mig verkligen lycklig!
Nu är vi hemma igen och livet återgår till det vanliga. Nästan iallafall. På Onsdag kommer Millan! Gud vad jag längtar! :)

Jag ääääälskar att flyga. :)



Härligt att bubbla lite



efter allt bubblande var vi alltför sega för att orka göra oss fina och gå ut och äta.. Tur att jag har en så söt pojkvän som klär på sig och springer ut i kylan :)



Jag? Naaaeee jag är väl inte konstig......



Vi fyllde varandra ganska bra baby!



JAG ÄLSKAR DIG ♥



Thank God it's Monday!

Helgen var helt sjukt slitig. Jobbade fredag till stängning, sen upp och jobba öppning i disken 7.30-15, direkt hem och snida om för att ta tåget till Malmö hem till Hilda och Göran. Sedan en sväng på stan i Helsingborg och röra på rumpan lite. Upp och jobba 12-20.45 och sen direkt hem i slafen. Tur var att mitt lilla hjärta hade gjort pannkakor igår när jag kom hem. It made my day! :D
Det har verkligen varit en lååång dag idag också. Har blivit många långa dagar den senaste tiden. Men jag klagar inte för det! :) Idag var faktiskt en lite speciell dag. Det har varit invigning av Inter IKEA Systems nya lokaler och jag var där för att dela ut korv och bjuda på köttbullar till glada familjer och andra gäster. Det låter lättare sagt än vad det är gjort faktiskt...
För några veckor sedan frågade min chef mig ifall jag skulle vara intresserad av att ta ansvar för detta lilla projekt. Självklart var jag det! Men det krävdes lite planering för att allt skulle fungera. Hur mycket skulle behövas? Korvar? Bröd? Dricka? Men också annat som man minst tänker på så som servetter, kokplattor eller eluttag.. Jag förstår verkligen projektledare som vill få allt att gå ihop. Det lätta är själva planeringen men det svåra är att få allting att klaffa! Jag tycket att jag lyckades bra iallafall, trots att det blev lite korvar över. Men bättre med för mycket än för lite brukar man väl säga?
NU är jag så trött att jag knappt vet vad jag heter...
NATTI NATTI! ♥

IKEA it is!

Det har varit en lång dag. En dag i IKEA-anda från början till slut.
Gled in på frukostklubben kl 6.45 i morse för att lyssna på vår käre koncernchef Mikael Olsson. Det var en mycket bra och inspirerade start på dagen. Inte minst eftersom jag senare skulle ha mitt första utvecklingssamtal.
Just utveckling är något som jag tycker att IKEA också står för. Utveckling och att "det alltid går att förbättra". Det är också min motivation till allting jag gör. Jag gillar förändring och förbättring. Många kloka ord blev sagda under mitt utvecklingssamtal. Mycket som har fått mig att tänka till lite extra. Nu är det dax att faktiskt börja fundera på riktigt... VAD ÄR DET JAG VILL!?
Med det säger jag godnatt!! ♥

Stockholm, London... et Paris?

Nu var det bannemej längesedan jag skrev här! OOOOOOPS... Means I have a life! Haha! Nä men allvarligt talat så har jag haft fullt upp hela min vakna tid den senaste tiden vilket är ganska så skönt nu när hösten (vintern?) har kommit till Sverige. Tur att jag har sådana underbara planer framöver som jag kan längta till.
  1. Stockholm nästa helg med mitt ♥ Kommer bli en helg full med mys och inga planer vilket bara kan bli hur bra som helst. We need some time together.
  2. Min bästaste bästa Millan kommer hit och hälsar på 3 och 4 november. Mysigt att bara laga lite god mat, strosa på stan, prata i timmar och sova i min bäddsoffa. Beautiful!
  3. LONDOOOON 9-13 december med ett gott gäng tjejer! Party, shopping och kanske lite Brighton också. Long time no see. What more to say?
  4. Sen kommer JULEN. Jul, jul, jag ♥ JUL. Det blir dessutom storslaget julfirande iår med både familjen Hagberg och familjen Johansson, men också familjen Müller. Merry Christmas!
Nu känns det plötsligt så mycket lättare att ta på sig alla dessa kläder för att kunna gå ut i vårt underbart kalla regninga, snöinga men ack så vackra Helsingborg!

It's a rainy day.

Vem bryr sig om lite regn egentligen? Jag tycker att det kan vara ganska skönt med lite regn ibland. Det rensar luften på något sätt. Det är kul att se att det är en del som följer min blogg. Fortsätt med det! Kommentera gärna!
Det slog mig i lördags att det är två år sedan Jag och Henke åkte till Australien. Här sitter man i ett regnande Sverige. Jag längtar tillbaka. Friheten! Det var helt underbart. Hittade en helt fantastiskt snygg bild med en lite brunare, lite smalare och lite snyggare Alice. Shit, I love'd those days!


Hot,hot,hot!



Idag är jag ledig. Trots det var jag uppe med tuppen klockan 6 och tvättade. Jag hade bestämt i mitt huvud att jag skulle gå en morgonpromenad medan tvätten var igång. Det tog emot att gå ut i regnet. Men jag älskar det! Jag tog på mig min regnjacka och traskade rakt ut. Kände plötsligt en stark saknad av Simon. Det var fyra dagar sedan jag såg honom sist. Jag gick hem till honom och klampade in helt dyngsur i hans lägenhet. Bara för att säga hej. :)Typiskt mig.
Nu har snart hela dagen gått och jag har inte gjort särskillt mycket alls. Har faktiskt sökt lite fristående kurser på distans som jag tänkte jag kan sysselsätta mig med till våren. Om jag hinner.



Nu ska jag ta tag i mig själv och bege mig ut i regnet igen. Kanske sola lite?
Trevlig torsdag! ♥

Kanelbullensdag

Ett skämt? Ett PR-trick? Eller bara en väldigt bra anledning till att få trycka i sig varma goda kanelbullar!? Jag tror på det sista. Vi måste ju numera ha ursäkter för allt onyttigt vi trycker i oss. "Jag har ju faktiskt varit så duktig idag" "Jag är värd en bit choklad" "Det är ju faktiskt fredag". Idag kan vi säga "Det är ju faktiskt Kanelbullensdag så idag FÅR jag äta en kanelbulle." Jag gillar inte ursäkter men tyvärr.. That's the way it is!

Se priset... Kaffe och Kanelbulle = 5 kr!!
(Jag vet inte vad som hände med texten här ovan.......)
Välkomna till IKEA Helsingborg idag och njut av nygräddade kanelbullar. Jag står för gräddningen! ;) See you there!
Annars får ni ha en skön måndag och en bra start på veckan!

Black and white.

Såhär snygg kan man vara en lördagskväll. Slingor i huvet och ansiktsmask. :)


Nu är det natti natti! ♥

Mor och dotter hamnar alltid i bråk.

Mysigt att ha lilla mamsen på besök. Båda är trötta idag. Det blev en hård kväll igår. Men trevlig! Simon bjöd hem på födelsedagskalas hos sig med god middag, lite (mycket?!) dricka och trevligt sällskap! Kvällen fortsatte ner på stan och som vanligt blev det ett tråkigt slut eftersom vi fått i oss lite för mycket sprit. Efter lite högljutt grälande mitt på Bruksgatan  övertalades jag att följa med hem till Simon. Stackars mamma! Hon hade ingen aning om vart jag var och hennes mobil var dessutom av så det gick inte att få tag på henne heller. Hon kunde inte sova på hela natten. Förlåt mamma!

Vi bestämde oss för att gå ner på stan och äta lite lunch så vi satte oss på favorit stället Mezo. Helt plötsligt kom det folk springade fram och tillbaka som om de hade panik. Efter dom kom ridande poliser i full gallopp. Någonting var på gång. Kravallpoliser och minibussar kom in från ena sidan och från andra sidan kom det GAISsupportrar med vita maskar. Riktig tumult uppstod mitt framför Mezo! Smaklig måltid. Slagsmål och skrikande idioter som kastade grejor omkring sig. JAG FATTAR VERKLIGEN INTE GREJEN!!! Sen när blev skadegörelse och slagsmål fotboll?? Det är ju helt sjukt att det finns folk som åker runt från olika städer för att få en adrenallinkick.....
När hela kravallen fortsatte neråt stan satt vi kvar där med vår halvuppätna mat. Helt skakis. Utanför satt en kille med sprutande blod ur skallen och en med sönderslagen näsa. Polisen plåstrar om dom och klappar dom på axeln typ "bra jobbat". Sjukaste jag varit med om.
http://hd.se/helsingborg/2010/10/02/fotbollssupportrar-harjar-i/
Nu skulle vi egentligen gå över gatan och spela lite Bingo men så självklart stänger dom kl 16 just idag. Tråkigt! Det blir lite mys i soffan i stället och lägga lite ansiktsmask. Det är man väl värd när man är trött?

Från en sak till en annan. Jag har köpt en gitarr! Inte vilken som helst utan en rosa gitarr! Mitt nya projekt. Lära mig spela. Tror ni att jag kan?
Trevlig lördag allihopa! <3


RSS 2.0