Skenet kan bedra.


Jag bara inte orkar med detta längre....

PEACE OUT jag går och tränar!


Hela helgen har gått.. bara sådär;


TJOFF!

Här sitter jag i min lilla lägenhet på Södergatan alldeles själv i sällskap av min nya kompis - datorn! Äntligen lite musik och.... lite socialisation aka Facebook. Haha. Det är så himla mysigt att krypa ner i soffan med en kopp te och lilla datorn. Låter nördigt men jag har drömt om det faktiskt.

Hela lördagen stod jag i bistron på IKEA och sålde korvar för 2,50 kr styck.(Simon i himmelriket?!) Helt sjukt pris! Men roligt var det att se allas miner när de skulle betala 15 kr för 5 korvar och en dricka. Det är vad jag kallar valuta för pengarna det! ;)

Mamsen och pappsen har varit på besök i helgen också. Mest för att hjälpa mig flytta egentligen, men eftersom jag redan gjort det mesta alldeles själv var det trevligare att passa på att umgås litegrann. Vi åt mammas JÄTTEGODA lasagne och spelade rappakalja hela kvällen. Sen hyrde vi film och kröp ner alla tre i sängen framför Tvn med en JÄTTESTOR godispåse. Mysigt.

Idag har jag mest umgåtts med min kära far. Älskar verkligen honom. Han är inte riktigt som alla andra pappor. Vi gick på en promenad runt på Tågaborg och jag kan inte ens räkna med mina fingarar och tår hur många gånger han sa "Här var det fint, här skulle man kunna bo". Betyder det att han kanske funderar på att flytta? Jag tror det. Det skulle göra mig glad faktiskt. Saknar närheten hem trots att det endast är 2 timmar bort. Jag vill kunna gå hem till mamma och pappa en torsdagskväll och äta middag eller bara ta en fika med mamma på stan. Jag saknar min familj faktiskt. Mer än vad jag har förstått själv. Är så lycklig att jag har en underbar pojkvän 10 minuter bort och helt fantastiska vänner alldeles runt hörnet. Det gör livet så lätt.

Nu ska jag säga godnatt innan inlägget blir för långt. Det jag egentligen ville säga är att tiden går fort när man har roligt!



Här ska det egentligen vara bilder men jag har ingen fungerande kamera så det kommer förhoppningsvis med tiden...... :)


God morgon fredag!


Klockan är snart 15 och jag sitter i trosor hemma hos Simon och har precis ätit frukost. Känner för att ha en riktig "Sanda dag". Är ledig hela dagen.
Var ute igår lite spontant med Sanda och Rebecca. Vi drack vin hemma i min soffa, pratade och skrattade!  Kvällen slutade kanske inte riktigt som vi alla hade önskat. Men en sak är viktig: Ärliget. Jag stannade kvar och dansade tills lamporna tändes. Jag älskar att dansa! Satte mig utanför och väntade på att Simon skulle sluta jobba. Det kom fram en kille, som jag förstod ganska snabbt var lite efterbliven på något sätt, och ville köpa mina skor. Helt sjukt! Han tjatade i säkert en halvtimme. "Jag ska inte gå runt i dom, jag vill bara ha dom som ett minne från dig". Sjuk.

Idag har jag ont i hela kroppen. Men jag är lycklig. Imorgon kommer mamma och pappa på besök för att hjälpa mig med lite grejor till lilla lägenheten. Vi ska på loppis på söndag. Kul! :) Jag saknar min familj och mina vänner hemma i Göteborg.


Ha en bra dag allihopa! Det ska iallafall jag ha. ♥

På biblioteket.


Men blandade känslor. Sist jag var här hade jag panikångest och var allmänt förvirrad letandes efter passande kurslitteratur. Nu är jag här av en helt annan anledning. Låna en dator. Min kära har ju hamnat i datorhimmelen. :( Jag är ledig idag. Fast ledig skulle vara synd att kalla det. Gick upp klockan 8 för att inse att jag var helt ensam och att hela lägenheten såg ut som ett bombnedslag med lådor & påsar överallt. Dax för lite organisering i mitt liv. 4 timmar senare var alla lådor urplockade och allt innehåll utplacerat. Nöjd.

Har skrivit en lååång att-göra-lista idag när jag är ledig. Bland annat ska jag hinna med att skicka iväg paket på posten med grejor som jag sålt på tradera (för typ 10 kr.... VÄRT! haha), jag ska tvätta, handla, städa, träna, laga mat och ringa massa viktiga samtal. Tur att jag hunnit bocka av 2 saker på listan iallafall.

Nu går tiden ut här på datorn och jag får sätta lite fart!

Tjingeling ♥ 

Nytt jobb, ny lägenhet, nya tider = ny blogg!



Hej allihopa!

Jag har faktiskt saknat att skriva blogg lite grann. Erkänner i smyg att jag tycker om att dela med mig av vad som händer, vad jag känner, hur jag mår, vad jag funderar på. Mitt liv helt enkelt.

Så... från och med nu tänkte jag kanske uppfatera här någon gång ibland. Bara för att jag vill. Jag gör nämligen bara som jag själv vill numera. Det är dock lite tråkigt att jag inte har någon dator längre.. Den tog sina sista andetag och dog i fredagskväll. Försvann ur mitt liv och tog alla mina minnen med sig. Men varför vara en bakåtsträvare när man kan fokusera på vad som händer just nu? Jag vet inte egentligen. Lite nostalgi och massor av känslor är det väl egentligen. Jag ska bli bättre på att leva just nu. nu. NU. Nu. NU!

Lots of love ♥


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0